Teknisk panel

Teknisk panel

För att genomföra tävlingar inom konståkning krävs teknisk panel. På olika tävlingar krävs olika funktioner. På exempelvis stjärntävlingar krävs det 2 domare/bedömare, medan det krävs ett mycket större bedömarteam på klubb- och A-tävlingar med flera olika funktioner. Vi är därför stolta över att vi har ett par personer i föreningen som kan bokas till tävlingar runt om i Sverige. Vill ni boka till er tävling? Hör av er via mejl direkt till personen i fråga.

Är du verksam som teknisk panel och vill byta till vår förening? Är du eller har du varit aktiv i SK Tranan och vill satsa på en karriär inom bedömning av konståkning? Varmt välkommen att höra av dig till oss: sktranan@hotmail.com


Glädje

Det ska vara roligt att åka konståkning. Vi ska vara stolta över att vara tranor, trivas och ha kul tillsammans.

Vänskap

Tillsammans skapar vi härliga minnen för livet. Där alla är välkomna och känner sig trygga i ishallen. Där vi känns som ett lag, trots vår individuella idrott.

Utveckling

Vi lär efter våra egna förutsättningar och ambitioner. Ges möjlighet att utvecklas både som åkare, men även utveckling för tränare, styrelse och föräldrar.